Speyk. Advocaten

Door persoonlijk advies, een heel transparante communicatie en een strikt persoonlijke aanpak bouwen we mee aan uw toekomst. Vraagt uw situatie een bijzondere visie? Geen nood. Ons team is van vele markten thuis en biedt u een passende oplossing. Proactief, efficiënt en in alle discretie bijten we ons graag vast met kennis van (uw) zaken.

U wilt een conflict liever vermijden? Goed. Voor Speyk. Advocaten is een oplossing op maat immers niet per definitie een gerechtelijke procedure. Wij beschouwen dit als een laatste redmiddel, en zijn ervan overtuigd dat uitgebreid juridisch advies vooraf u heel wat kopzorgen kan besparen.

We geloven dan ook meer in een goed bemiddeld akkoord tussen de verschillende partijen dan in een lange en vaak dure procedureslag.

Vaak zijn de standpunten die partijen in een geschil innemen veel harder dan de achterliggende belangen die zij wensen te beschermen. Oog hebben voor die wederzijdse belangen kan ervoor zorgen dat harde standpunten opzijgeschoven worden en een akkoord gevonden wordt dat voor beiden gunstig is. Zo kan de relatie tussen beide partijen op die manier behouden blijven, hersteld worden of zelfs verbeterd, omdat samen gezocht werd naar een oplossing op maat.

Indien juridisch advies of bemiddeling/onderhandelingen  niet genoeg blijken, kunt u uiteraard meteen op ons rekenen voor een efficiënte bijstand tijdens de gerechtelijke procedure, waar wij ons met kennis van zaken vastbijten in Uw dossier.

Aangezien we veel belang hechten aan transparante, directe communicatie, zitten we graag vooraf met u rond de tafel om de juiste werkwijze en strategie vast te leggen.  Het spreekt voor zich dat u daarbij op onze volledige discretie kunt rekenen.

Kortom, bij Speyk. Advocaten gaan we steeds voor een goed en snel resultaat.