SPEYK ADVOCATEN EN PAUWELS ADVOCATEN WORDEN WANTED.LAW

Hoe kunnen we als advocatenkantoor nog meer doen in razendsnel veranderende tijden?  En moet dat wel altijd meer zijn of kunnen we onszelf blijven en toch volop mee evolueren ?

Steeds meer leefde bij ons het idee dat niets ons belet om verder door te blijven groeien:

Naar een kantoor zoals de cliënten het willen, waar op een transparante duidelijke wijze gecommuniceerd wordt, waar laagdrempelige hulp wordt gegeven met een persoonlijk contact. Waar kleinschaligheid en een directe aanpak vanuit een lokale vestiging gecombineerd wordt met de schaalvoordelen van een groter geheel, waar kan worden ingezet op efficiëntere samenwerkingsmodellen en nieuwe technieken.

 

Naar een kantoor zoals onze medewerkers het willen  zodat ze er graag werken. Waar ze kwaliteit mogen bieden, maar in een aangename werksfeer waar ze zichzelf kunnen ontplooien. Maar ook met veel variatie in werk en een gezonde balans tussen werken en vrije tijd, wat enkel onze dienstverlening ten goede kan komen.

 

Naar een kantoor zoals wij  het willen. Waar we de jarenlange ervaring in kunnen bundelen en samen nieuwe ideeën kunnen uitwerken maar toch trouw blijven aan de bestaande gevestigde kantoorstructuur waarbij we altijd cliëntgericht kunnen blijven denken elk in onze regio.

 

En vooral, door dit samen te doen, kunnen we het beter doen. Samen zijn we tot Wanted. Law gekomen.

Graag informeren we jullie dan ook van onze samenwerking, en houden we jullie vanaf 1 augustus 2019 via de nieuwe gezamenlijke website  www.wanted.law  stukje voor stukje op de hoogte van de talrijke nieuwe initiatieven die op til staan om deze vervolgens vanaf 1 september volledig te lanceren.

Wij blijven verder bereikbaar op de onderstaande kantoorgegevens en verheugen ons om in één van de komende gesprekken meer toelichting te geven over onze drijfveren.

Alvast tot snel en van harte dank voor het begrip mochten wij in de laatste weken tijdelijk iets minder vlot bereikbaar geweest zijn!

Joachim, Pieter en iedereen van het Wanted Law team:

Francine, Hilde, Sofie, Vincent, Maxim, Isabel, Iris, Mena, Carine, Laura en Chayenne